• FreeAdvice has a new Terms of Service and Privacy Policy, effective May 25, 2018.
    By continuing to use this site, you are consenting to our Terms of Service and use of cookies.

Unemployment Denial

Accident - Bankruptcy - Criminal Law / DUI - Business - Consumer - Employment - Family - Immigration - Real Estate - Tax - Traffic - Wills   Please click a topic or scroll down for more.

vin2386

Junior Member
What is the name of your state? PA
I WAS FIRED FROM MY JOB ON JUNE 6 2005 , AND DENIED UNEMPLOYMENT. THE REASON I WAS FIRED IS THAT I REQUESTED A PERSONAL DAY OFF DUE TO ILLNESS.I CALLED MY EMPLOYER 2 HOURS BEFORE MY SHIFT STARTED, EXPLAINED TO HIM THAT I WAS ILL, AND WOULD LIKE TO USE MY 1ST PERSONAL DAY OFF. HE ASKED IF I HAVE WORKED THE REQUIRED 1 YEAR TO BE ELLIGABLE FOR A PERSONAL DAY. I SAID YES, I'VE JUST COMPLETED 1 YEAR. HE SAID OK I'LL SUBMIT THE PAPER WORK & I'LL SEE YOU AT WORK TOMOROW. SEVERAL HOURS LATER I RECEIVED A CALL FROM THE HR. REP. SHE SAID, YOU HAVE BEEN FIRED BECAUSE YOU TOOK A PERSONAL DAY 1 DAY TOO SOON, OUR RECORDS SHOW YOU ARE NOT ELLIGABLE FOR IT UNTILL JUNE 7TH. NEXT, THE UNEMPLOYMENT OFFICE DENIED ME BENEFITS BECAUSE MY EMPLOYER TOLD THEM I WAS PRE WARNED THAT I DIDN'T HAVE A PERSONALL DAY WHEN I CALLED IN, AND THAT I JUST DIDN'T SHOW UP FOR WORK. I APPEALED TO UC. REFEREE. AT THE HEARING, THE PAPER I RECEIVED FROM THE UC. OFFICE SAID I COULD BE REPRESENTED BY AN ATTOURNEY OR ANY PERSON OF MY CHOOSING. I HAD MY FATHER GO AS MY REP. AND AS A WITNESS. AT THE HEARING THE REF SAID MY FATHER CANNOT BE BOTH WITNESS AND REP. SO WE CHOSE TO HAVE HIM BE WITNESS THAT I CALLED WORK AND THAT I WAS SICK THAT DAY. AT THE TAIL END OF THE HEARING WHEN MY FATHER WAS TO TESTIFY, THE REF WOULD NOT ALLOW IT. I HANDED THE REV ALL MY DOCUMENTS I WANTED TO SUBMIT FOR EVEDENCE, SHE WOULD ONLY ACCEPT 1 OF THE 20 PAGES. IS THIS FARE? WHAT CAN I DO NEXT?
 


pattytx

Senior Member
Man, I'm not going to even try to read through your post. Please edit it in regular script (not all caps; that is considered shouting on the Internet). It's also why nobody has responded.

We're all volunteers here and we need to have the posts much easier to read than yours is.
 

Find the Right Lawyer for Your Legal Issue!

Fast, Free, and Confidential
data-ad-format="auto">
Top